Lomalla joka päivä

Blogissa on ollut tovi hiljaista. Pää on tuntunut tyhjältä ja samaan aikaan täydeltä ja sekavalta syksyn ponnistelujen jälkeen. Nytkin sanat tuntuvat irtoilevan hieman takkuillen. Hiljaista on ollut siitäkin syystä, että vuoden vaihtuminen saa minut aina miettimään mitä ja mihin suuntaan. Työssä ja elämässä. 

Tammikuussa lomaillessani muistin taas, että aivot tarvitsevat lepoa luodakseen uutta. Lupasin itselleni muistaa lomailla. Enkä tarkoita nyt vuosilomaa, sillä kukapa sen unohtaisi.  Pienen miniloman voi pitää vaikka kesken työpäivän kahvi- ja lounastauolla (kunhan ei puhuta työasioita ;)) ja uudelleen illalla.  Ja taas viikonloppuna. Omia keinojani ovat lukeminen, luonnossa liikkuminen ja valokuvaaminen. Pääasia, että aivot saavat hetken levon suorittamisesta. 


Vietimme hiljattain naisten kuvauspäivää. Ammattilainen loihti ensin neljälle ystävykselle meikin ja hiukset ja sitten kaikki kuvattiin. Toisille kameran edessä oleminen oli vaikeaa, toisille luontevampaa. Naiset kehuivat ja kannustivat kilvan toisiaan. Päivä oli voimaannuttava minullekin, mikä flow! Oivalsin, että tätä haluan tehdä. Kuvata eri ikäisiä naisia niin, että jokainen voi katsoa omaa kuvaansa ja todeta: Vau!

Iloisena uutisena voikin kertoa, että aloitan vuoden mittaisen Voimauttavan valokuvan koulutuksen. Siitä kerron varmasti lisää matkan varrella. Odotan innolla koulutukseen liittyviä projekteja ja omaa prosessia. Tämä on nimittäin se suunta, johon haluan kasvaa.


Valoa ja kevättä kohti. Lämmöllä.